ОПОРА назвала найстаранніших депутатів у комітетах

ОПОРА назвала найстаранніших депутатів у комітетах

Укрінформ
Народні депутати фракцій «Блок Петра Порошенка» та «Народного фронту» найчастіше за парламентарів інших фракції відвідували засідання профільних парламентських комітетів.

Про це йдеться в дослідженні громадської мережі ОПОРА.

«У розрізі фракцій найстараннішими виявилися представники «Блоку Петра Порошенка», які відвідали 83,9% засідань профільних комітетів. На другому місці народні обранці від «Народного фронту» - 82,8%», - зазначається в повідомленні.

Зі свого боку парламентарі від «Радикальної партії» відвідали 81,4% засідань, члени «Самопомочі» - 75%, а представники фракції «Батьківщина» - 67,6%. ОПОРА зазначає, що набагато менш дисциплінованими були позафракційні нардепи - 56,2%, члени депутатських груп «Відродження» - 54,2% та «Воля народу» - 52,6%. Найгірше ж протягом червня в комітетах працювали нардепи із «Опозиційного блоку» - 46,5%.

Читайте також: ОПОРА назвала найбільш дисципліновані фракції Ради

За даними дослідження, протягом червня в стінах комітетів Ради було проведено на чотири зібрання більше, ніж у травні - 55 засідань

«Найчастіше цього місяця збирались представники регламентного комітету - п'ять разів. У свою чергу члени комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та комітету з питань транспорту цього місяця не засідали жодного разу», - зазначає організація.

У червні середній показник відвідуваності народними депутатами засідань профільних комітетів становив 71,8%.

Також у червні, уже традиційно, жінки більш старанно відвідували засідання

Як повідомлялося, у червні найбільш дисциплінованими фракціями щодо відвідування парламенту були «Народний фронт», Радикальна партія Олега Ляшка, БПП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-