Міністр Насалик почубився з депутатом Шаховим - розбороняла поліція

Міністр Насалик почубився з депутатом Шаховим - розбороняла поліція

Відео
Укрінформ
Навпроти будівлі Міненерговугілля на Хрещатику сталася сутичка між міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом та народним депутатом Сергієм Шаховим.

Про це в Фейсбуці повідомив голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

Читайте також: Гройсман вважає, що шахти знищує неефективна система управління

З відео видно, як народний депутат Шахов спочатку спонукав міністра вийти з авто до шахтарів, а потім силою намагався відібрати у нього мікрофон.

За словами Волинця, після сутички міністр Насалик залишив свій автомобіль в оточенні шахтарів та вирушив в бік Кабміну.

Як повідомляв Укрінформ, шахтарі вимагали ухвалення законопроекту про внесення змін до державного бюджету на 2018 рік щодо належного фінансового забезпечення державного сектору вугільної галузі, що дозволить виділити 2,8 мільярда гривень. 13 липня Рада ухвалила відповідний закон.

Крім того, 5 липня Мінфін виділив кошти - 324 млн грн, а Міненерговугілля розподілило їх відповідно до рішення уряду. 20 червня на засіданні уряду Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що ініціюватиме перевірку всієї державної вугільної галузі.

Під час години запитань до уряду в парламенті 13 липня Гройсман також наголосив, що Кабмін продовжує знаходити кошти у бюджеті для виплати зарплат шахтарям, однак система має бути модернізована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-