Очевидно, що оновлення складу ЦВК раніше вересня не розглянуть – БПП

Очевидно, що оновлення складу ЦВК раніше вересня не розглянуть – БПП

Укрінформ
У парламентській фракції "Блок Петра Порошенка" припускають, що питання щодо оновлення складу ЦВК розглядатиметься у Верховній Ралі не раніше вересня.

Про це журналістів у кулуарах  Верховної Ради поінформував заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Попри те, що такі фракції, як "Батьківщина", "Радикальна партія", група "Відродження", "Опозиційний блок" відмовилися все одно голосувати, ми мали на сьогодні реальну можливість проголосувати новий склад ЦВК, тому що БПП, Народного фронту, Самопомочі, позафракційних, групи "Воля народу" було б достатньо. Незважаючи на це Голова Верховної Ради не поставив  питання на голосування. Тому на сьогодні вже абсолютно зрозуміло, хто підтримує позицію щодо зміни ЦВК, яке вже пересиділо свої повноваження, а хто не підтримує... "Блок Петра Порошенка" в цій боротьбі був послідовним. Очевидно, це вже раніше ніж у вересні розглядатися не буде", - сказав Березенко.

Читайте також: Рада знову перенесла питання про оновлення ЦВК

Як повідомляв Укрінформ, фракція "Блок Петра Порошенка" відкликає Ольгу Лотюк із кандидатів на посаду члена Центральної виборчої комісії.

Раніше в четвер, 12 липня, голова фракції БПП Артур Герасимов заявив про готовність фракції відкликати одну зі своїх кандидатур на посаду члена ЦВК. Фракція звернулася до колег з коаліції відкликати зі своєї сторони одну кандидатуру для забезпечення представлення кандидатур від усіх фракцій Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-