Полторак зустрівся у Брюсселі з держсекретарем з питань оборони Британії

Полторак зустрівся у Брюсселі з держсекретарем з питань оборони Британії

Укрінформ
У рамках саміту НАТО у Брюсселі міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з державним секретарем з питань оборони Британії Гевіном Вільямсеном.

Про це сказав на брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з Державним секретарем з питань оборони Великої Британії Гевіном Вільямсеном на полях саміту у Брюсселі. Відбувся обмін думками щодо потреб розвитку співпраці в оборонній сфері. Інтерес становить посилення співробітництва Військово-Морських Сил обох країн, а також Повітряних Сил. З урахуванням уже досягнутих домовленостей існує зацікавленість щодо взаємодії у сфері оборонних закупівель та оборонно-промисловій кооперації", -  поінформував речник.

За його словами, в цілому сторони погодились щодо доцільності більш глибокого обговорення напрямів оборонної співпраці.

Читайте також: Полторак сказав, що саме ускладнює будівництво житла для військових

Наразі британська сторона вивчає можливість організації візиту в Україну в період святкування нашого національного свята — Дня незалежності України.

Під час заходів міністр оборони України також поспілкувався з міністром національної оборони Канади Харджитом Сингхом Саджаном.

Також Полторак узяв участь у Спільному засіданні Північноатлантичної Ради НАТО з Україною та Грузією у Брюсселі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-