Рада розгляне у другому читанні законопроект про статус зниклих безвісти

Рада розгляне у другому читанні законопроект про статус зниклих безвісти

Укрінформ
Верховна Рада у середу планує розглянути у другому читанні законопроект №5435 "Про правових статус осіб, зниклих безвісти".

Про це йдеться у порядку денному сесії, оприлюдненому на сайті парламенту

Проект №5435 визначає правовий статус осіб, зниклих безвісти, та забезпечує правове регулювання відносин, пов’язаних із їх встановленням та обліком, розшуком і соціальним захистом таких осіб та їхніх родичів. Згідно з порядком денним, депутати мають розглянути проект п'ятим питанням.

Першими пленарного вівторка Рада планує ухвалити проекти постанов №8418 "Про призначення у 2018 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених" і №8419 "Про присудження Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2017 рік".

Далі перше читання має пройти законопроект №6439-д "Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів".

Після цього передбачено включення до порядку денного та ухвалення рішення щодо проекту постанови №8088 "Про проведення Всеукраїнської естафети єднання з нагоди 100-річчя проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки".

Читайте також: У БПП спростовують чутки про вихід з коаліції і розпуск Ради

Окрім того, ВР може розглянути проект постанови №8426 "Про рекомендації парламентських слухань на тему: "Стан, проблеми та перспективи охорони культурної спадщини в Україні", урядовий законопроект №5023 "Про внесення зміни до статті 44 Закону України "Про вищу освіту", а також проекти законів №5054 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист" і №2545 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо звільнення від кримінальної відповідальності судді".

Традиційно у середу депутати працюватимуть у сесійній залі лише протягом ранкового пленарного засідання, що триватиме до 14:00. На решту дня запланована робота парламентаріїв у комітетах, фракціях і групах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-