Опоблок відмовляється голосувати й висуває ультиматум Раді

Опоблок відмовляється голосувати й висуває ультиматум Раді

Укрінформ
Опоблок не голосуватиме, поки не будуть ухвалені законопроекти про підтримку шахтарів і переселенців.

Депутати з фракції "Опозиційний блок" відмовилися брати участь у голосуванні Верховної Ради протягом 10 липня, поки параламент не ухвалить законопроектів № "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2018 рік" щодо належного фінансового забезпечення державного сектору вугільної галузі" і №4471 "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення виборчих прав внутрішньо переміщених осіб".

Про це з трибуни ВР у вівторок заявив співголова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Ми вимагаємо цього тижня проголосувати закони про підтримку шахтарів і переселенців. Ми наполягаємо розглянути нашу постанову про зниження тарифів. Фракція Опозиційного блоку сьогодні не буде голосувати за жодне з рішень Ради, поки не будуть розглянуті закони 8362  і 4471. Їх чекають мільйони людей, зокрема й ті шахтарі, що зібралися під стінами Верховної Ради", - сказав Бойко. 

Читайте також: Комітет виборців назвав “найпасивніших” депутатів у Раді

Як повідомляв Укрінформ, заступник Голови Верховної Ради Опксана Сироїд на вимогу депутатів із фракції БПП і групи "Воля народу" оголосила перерву в роботі ранкового пленарного засідання парламенту на 30 хвилин. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-