Парубій закрив ранкову Раду

Парубій закрив ранкову Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ранкове пленарне засідання оголошую закритим", - сказав Парубій, зазначивши, що після перерви депутати продовжать розгляд блоку питань інформаційної політики.

Наприкінці ранкового засідання депутати почали розгляд законопроекту про мораторій на підняття тарифів на доставку українських друкованих видань на території України та періодичних регіональних і місцевих видань на підконтрольній Україні території Донецької і Луганської областей.

Читайте також: Рада ухвалила закон про відновлення кредитування

Як повідомлялося, під час ранкового засідання депутати прийняли пакет законів під умовною назвою «Чужих дітей не буває» щодо посилення соціального захисту дітей.

Окрім того, було ухвалено закони "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення кредитування", "Про внесення змін до деяких законів України щодо збереження українських лісів і запобігання незаконному вивезенню не оброблених лісоматеріалів" і "Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання діяльності Українського культурного фонду".

Також депутати включили до порядку денного проект постанови №8541 "Про збереження історико-культурної спадщини на Поштовій площі у місті Києві". Його депутати збираються розглянути під час вечірнього засідання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-