Парубій радить американцям створити центр протидії гібридним загрозам РФ

Парубій радить американцям створити центр протидії гібридним загрозам РФ

Укрінформ
Голова ВР Андрій Парубій пропонує американським союзникам створити Міжнародний центр протидії російським гібридним загрозам.

Про це він написав у Facebook

"Після зустрічей у Вашингтоні, я точно знаю, що будівництво “Nord Stream 2” буде зупинено! Це не економічний проект, це гібридна зброя проти Європи в руках Путіна. Запропонував американським союзникам створити у Балто-Чорномоському регіоні- Міжнародний центр протидії російським гібридним загрозам", - написав Парубій.

Раніше в інтерв'ю "Голос Америки" Голова Верховної Ради зазначив, що Сполучені штати Америки не змінять своє позиції щодо України і посилюватимуть тиск на Росію.

Читайте також: США посилюватимуть тиск на Росію - Парубій

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю представник Міністерства економіки та енергетики ФРН Анніка Айнхорн заявила, що Вашингтон обіцяв поки що не запроваджувати "трубопровідні" санкції. "Відносно Росії, велися переговори із американською та російською сторонами, мова йде, перш за все, про проекти трубопроводів; існують обіцянки американської сторони ці проекти поки що виключити з санкцій", - повідомила Айнхорн, уточнивши, що йдеться, у першу чергу, про газопроводи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-