Російські танки не завадять Україні стати частиною Європи - Гройсман

Російські танки не завадять Україні стати частиною Європи - Гройсман

Укрінформ
Російська Федерація не може завадити Україні розвиватися та стати частиною Європи.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав журналістам після конференції з питань реформ в Україні, яка відбулася у Копенгагені, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Росіяни ніколи не зможуть нас зупинити у нашому прагненні стати повноцінною частиною великої Європи. Ми - велика 45-мільйонна країна, і ми доб'ємося успіху і відіб'ємо атаку росіян», - сказав Гройсман.

Водночас, відповідаючи на запитання журналістів про те, що владі може бути зручно прикривати свої недопрацювання або повільний темп реформ агресією РФ, він сказав: «Так, російські танки, які здійснюють агресію на суверенну державу, заважають багатьом процесам і, зокрема, поширенню наших реформ на ті території, які сьогодні є окупованими, в тому числі й те, що стосується окупованого Криму. Але за останніх 3,5 роки нам вдається проводити відповідні структурні зміни».

Читайте також: Гройсман закликає Європу не допустити будівництво Nord Stream 2

Прем'єр-міністр також зазначив, що поведінка РФ є загрозою не тільки для України, а взагалі для усіх партнерів, тому міжнародній спільноті треба консолідуватися навколо цього питання.

Як повідомляв Укрінформ, урядова делегація на чолі із Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом перебуває із дводенним робочим візитом у Королівстві Данії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-