Українці повинні відчувати бізнес-чесність у країні - Саєнко

Українці повинні відчувати бізнес-чесність у країні - Саєнко

Укрінформ
Представники влади США, Великої Британії, Данії та інших країн висловили підтримку процесу реформ в Україні та наголосили на необхідності їх продовження.

Про це повідомив міністр Кабміну України Олександр Саєнко після низки зустрічей з міжнародними партнерами напередодні Другої конференції з питань реформ у Данії, повідомляє Урядовий портал.

"Ми дуже вдячні адміністрації президента США Дональда Трампа, уряду Великобританії, Данії, інших країн, які підкреслюють, що Україна повинна йти далі курсом реформ, і готові надати нам всебічну підтримку. Ми ж, зі свого боку, зробимо все, щоб наші колеги з багатьох країн бачили в нас надійного партнера, країну зі сталим розвитком економіки та прозорими політичними процесами", - сказав Саєнко.

Він також нагадав, що 27 червня у рамках Другої конференції з питань реформ Україна представляє свої конкретні досягнення в реформуванні системи державного управління, урядування, енергетиці, освіті, медицині та багатьох інших.

Читайте також: Саєнко розказав молоді про свій шлях до влади

"Україна має стати економічно потужною, прозорою країною, де громадяни відчуватимуть себе захищеними, бізнес-чесними, а корупція подолана. Саме до цього і йдемо", - підкреслив міністр Кабінету міністрів України.

Як повідомляв Укрінформ, урядова делегація на чолі із Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом перебуває із дводенним робочим візитом у Королівстві Данії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-