Україна готова збільшувати масштаби співпраці з країнами G7 – Гройсман

Україна готова збільшувати масштаби співпраці з країнами G7 – Гройсман

Фото
Укрінформ
Україна готова всебічно нарощувати співпрацю з країнами «Великої сімки» з широкого кола питань – від безпеки до захисту умов гендерної рівності.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд, повідомляє офіційний портал Кабінету Міністрів України.

Зазначається, що зустріч відбулася в Копенгагені в рамках візиту Глави Уряду України до Королівства Данія і спільної участі у Другій конференції з питань українських реформ. 

«Вдячні за підтримку України в переговорах з міжнародними партнерами та в питанні протидії будівництву газопроводу Північний потік-2», - сказав Володимир Гройсман.

Читайте також: Гройсман запропонував Європі кращий за Nord Stream 2 спосіб постачання газу

Також повідомляється, що під час зустрічі було підписано двосторонній документ щодо співпраці в сфері енергетики, зокрема за участі відомої канадської корпорації ICORE NFP.

ICORE NFP - корпорація, створена відповідно до законодавства Канади, яка прагне підтримувати та забезпечувати регуляторні та технічні тренінги, стратегічні консультативні послуги, інформаційні технології, інновації та співробітництво для регуляторів видобувної промисловості енергетичних ресурсів у всьому світі з метою досягнення високого рівня регулювання.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-