Україна посилює цивільний демократичний контроль над ЗСУ - Полторак

Україна посилює цивільний демократичний контроль над ЗСУ - Полторак

Фото
Укрінформ
У Міноборони та органах військового управління працюють 6500 держслужбовців, близько 500 з яких є учасниками бойових дій.

Про це у суботу повідомив міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак під урочистих заходів, які відбулися в оборонному відомстві з нагоди професійного свята Дня державної служби, повідомляє сайт МОУ.

У Міноборони пройшли урочистості до Дня державної служби / Фото: http://www.mil.gov.ua/

"Це професійні, мотивовані і патріотично налаштовані люди. Щодня вони виконують величезний обсяг завдань. А з початком агресії Російської Федерації проти України, вони не залишились осторонь. Від професіоналізму і чесності кожного з них, відношення до людей, вміння швидко та якісно приймати управлінські рішення, залежить рівень довіри до влади в цілому", - заявив Полторак.

За його словами, відповідно до євроатлантичних стандартів, Україна посилює цивільний демократичний контроль над ЗСУ та іншими складовими силами оборони, що передбачає збільшення посад державної служби серед керівної ланки оборонного відомства.

Читайте також: Закон “Про національну безпеку України”: на крок ближче до США і НАТО

Під час урочистостей міністр оборони відмітив роботу керівників структурних підрозділів, працівників і державних службовців ЗС України, а кращих було нагороджено відзнаками Кабінету Міністрів України, відомчими нагородами, грошовими преміями та присвоєно ранги державного службовця.

"Сьогодні близько півтисячі державних службовців і працівників військового відомства є учасниками бойових дій, в тому числі 370 - учасниками Антитерористичної операції та операції Об'єднаних сил. 55 державних службовців відзначені державними нагородами та понад 850 - відомчими відзнаками", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-