Закон про нацбезпеку: Парубій каже, що поправок залишилося на п’ять-сім хвилин

Закон про нацбезпеку: Парубій каже, що поправок залишилося на п’ять-сім хвилин

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій оголосив перерву в роботі ранкового пленарного засідання парламенту до 12:30.

Після перерви депутати продовжать розгляд поправок до законопроекту № 8068 "Про національну безпеку України, яких залишилося 27, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Згідно з регламентом я маю оголосити перерву на 30 хвилин. Я прошу доповідача і керівництво комітету проаналізувати хід розгляду усіх правок. По тих правках, по яких є необхідність повернутися, щоб закон був цілісний, я вас прошу назвати перед голосуванням за закон. У нас залишилося 27 правок - це буквально п'ять-сім хвилин. Після обіду ми завершили 27 правок, які залишились, і орієнтовно о 12:45 ми вийдемо на голосування", - сказав Парубій.

Загалом за час підготовки законопроекту про нацбезпеку до другого читання до профільного комітету ВР надійшло 497 поправок.

Читайте також: Парубій відкрив ранкову Раду, в залі 291 депутат

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроект № 8068 «Про національну безпеку України», внесений Президентом України 28 лютого.

19 червня Комітет ВР з питань національної безпеки та оборони рекомендував парламенту ухвалити у другому читанні та в цілому законопроект "Про національну безпеку України" (№ 8068).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-