Клімкін в Ізраїлі зустрінеться з Нетаньягу

Клімкін в Ізраїлі зустрінеться з Нетаньягу

Укрінформ
Міністр закордонних справ Павло Клімкін 18-19 червня перебуватиме з візитом в Ізраїлі, де візьме участь у засіданні Спільної Українсько-Ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"18-19 червня 2018 року у м. Єрусалимі під співголовуванням міністра закордонних справ України Павла Клімкіна заплановано проведення 11-го засідання Спільної Українсько-Ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в МЗС, ізраїльську частину Комісії очолює міністр з питань охорони навколишнього середовища, міністр у справах Єрусалима та єврейської спадщини Зеев Елькін.

Читайте також: Порошенко закликав Макрона посилити тиск на Росію
Під час засідання Комісії заплановано провести переговори з усіх ключових питань двостороннього торговельно-економічного співробітництва, зокрема щодо перспектив взаємодії у сфері торгівлі, залучення інвестицій, туризму, сільського господарства, інновацій, енергетики, комунікацій тощо.

Також заплановані зустрічі Клімкіна з прем’єр-міністром Біньяміном Нетаньягу та з Патріархом Єрусалимським Теофілом ІІІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-