Переможців проекту

Переможців проекту "Державотворець" візьмуть на стажування у міністерствах

Укрінформ
Переможці проекту "Державотворець", метою якого є залучення молоді до процесів реформування держави, проведуть цілий день з деякими міністрами.

Про це сказав міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час форуму для активної молоді «3D лідерство: держава, бізнес, громадський сектор» у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як запевнив Жданов, він особисто готовий показати найактивнішому стажеру, як проходить робочий день урядовця.

"Ми обіцяли найкращому, переможцю, що він проведе цілий день з міністром. Я звернуся до Президента, до Прем'єр-міністра до інших міністрів, аби найкращі стажери в АПУ та в секретаріаті КМУ змогли провести там день, давати там свої поради, бути присутніми на усіх нарадах, які не торкаються державної таємниці", - сказав Жданов.

За його словами, 15 молодих українців найближчим часом візьмуть участь у стажуванні в Мінмолодьспорту. "У низці інших відомств їх буде трохи менше”, - додав Жданов. 

Читайте також: На стажування у владу: у Кабміні назвали умови для студентів та магістрів

Організатори форуму – Міністерство молоді та спорту, проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія», Українська академія лідерства, центр політичних студій та аналітики «Ейдос». Участь у заході беруть молоді українці - фіналісти проекту «Державотворець», представники українського бізнесу, громадських організацій.

Як повідомляв Укрінформ, 4 травня Міністерство молоді та спорту України спільно з Українською академією лідерства (УАЛ) та за підтримки проекту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія»(SACCI) розпочало реалізацію проекту «Державотворець», метою якого є залучення молоді в процеси реформування держави. Проект «Державотворець» спрямований на ознайомлення молоді з публічною адміністрацією та процесами державотворення, її залучення до розроблення, ухвалення управлінських рішень і контролю за їх виконанням, зокрема щодо дотримання антикорупційного законодавства, подальшої професійної діяльності на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування через організацію освітньо-профорієнтаційних стажувань.

Проект «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» - п'ятирічна ініціатива USAID, яка має на меті допомогти Україні у зменшенні рівня корупції та підвищенні підзвітності й прозорості управління. Він спрямований на розширення повноважень ключових урядових інституцій у боротьбі з корупцією, побудові громадської підтримки та участі в антикорупційних зусиллях і зменшенні толерантності громадян до корупції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-