Порошенко у серпні збере українських послів

Порошенко у серпні збере українських послів

Укрінформ
Президент Петро Порошенко планує наприкінці серпня провести нараду з керівниками закордонних дипломатичних установ України щодо обговорення пріоритетних завдань на міжнародній арені.

Про це він заявив, виступаючи на церемонії підписання закону "Про дипломатичну службу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Закон (про дипслужбу — ред.) заохочує не лише патріотизм, не лише підвищення професіоналізму, а заохочує креативність, заохочує витримку, заохочує націленість на перемогу. Саме обговоренню цього питання і наших пріоритетів на міжнародній арені я планую присвятити нараду керівників закордонних дипломатичних установ України, яка відбудеться цього року у незвичний час — наприкінці серпня", - сказав Порошенко.

Читайте також: Зміни до Конституції про вступ України в ЄС і НАТО майже готові - Президент

Він підкреслив, що потрібно чітко визначити завдання, які стоять перед українською дипломатичною службою у цей "найвідповідальніший період для існування нашої держави".

За словами Президента, наразі йдеться не лише про захист України — це обов’язково, а й про розвиток і напрямок руху держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-