Суд повернув заступнику Полторака закордонні паспорти - адвокат

Суд повернув заступнику Полторака закордонні паспорти - адвокат

Укрінформ
Солом'янський райсуд Києва ухвалив рішення повернути закордонні паспорти заступнику міністра оборони Ігорю Павловському, підозрюваному у розтраті.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив адвокат посадовця Павло Черненко.

“Солом'янський суд не продовжив обов'язок щодо здачі паспортів. На наш погляд, це нормально, оскільки відсторонений від посади Павловський Ігор Валентинович не був. Він виконує свої (посадові - ред.) обов'язки, і в тому числі задля того, щоб виконувати свої обов'язки, йому необхідно зустрічатися з іноземними партнерами - в Європі, США, Китаї... Відповідно, для цього йому необхідні закордонні паспорти”, - сказав Черненко.

Як повідомлялося, 11 грудня 2017 року детективи НАБУ під керівництвом САП затримали заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулевича за підозрою у причетності до розтрати понад 149 млн грн держкоштів при закупівлі палива.

Читайте також: Розтрата коштів у Міноборони: САП закінчує справу про закупівлю палива

12 жовтня 2017 року Солом'янський райсуд Києва обрав Павловському запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. 9 листопада Апеляційний суд міста Києва змінив цей запобіжний захід на особисте зобов'язання.

30 листопада суд відмовив у задоволенні клопотання САП про відсторонення Павловського від посади заступника міністра оборони на час досудового розслідування. Апеляційний суд Києва залишив це рішення суду першої інстанції без змін.

Фото: https://hromadske.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-