Парубій обговорив із британським міністром посилення санкцій проти РФ

Парубій обговорив із британським міністром посилення санкцій проти РФ

Укрінформ
Голова Верховної Ради обговорив з міністром Великої Британії у справах Європи та Америки Аланом Данканом реалізацію проекту «Північний потік-2», посилення санкцій проти Росії та звільнення громадян України, які перебувають в російському полоні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради.

«Обговорювалися питання, які стосуються стратегічних і геополітичних аспектів, зокрема, щодо реалізації проекту «Північний потік-2», посилення санкцій проти Росії та звільнення громадян України, які перебувають в російському полоні», - йдеться в повідомленні.

Парубій наголосив на важливості засудження Британією «Північного потоку-2».

«Публічна, загальна позиція Великої Британії щодо засудження не економічного, а цілком політичного проекту з будівництва «Північного потоку 2» є для нас дуже важливою», - зазначив голова ВР.

Зі свого боку Данкан запевнив, що його країна підтримує санкції проти Росії, «особливо з огляду на події, які відбулися в Солсбері».

Читайте також: Парубій закликав парламент Британії висловити протест проти Nord Stream 2

Як повідомлялося, раніше голова Верховної Ради України Андрій Парубій закликав членів парламенту Великої Британії заявити протест проти реалізації проекту з будівництва газогону «Північний потік-2».

Упродовж 12-15 червня голова Верховної Ради України Андрій Парубій перебуватиме з офіційним візитом у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-