Парубій їде з візитом до Франції та Британії

Парубій їде з візитом до Франції та Британії

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій здійснить візити до Франції, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії з 10 по 15 червня.

Про це повідомляє прес-служба парламенту.

"Програмою перебування у Франції (м. Париж) заплановано зустрічі Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з Головою Національних зборів Франції Ф. де Ружі та з Головою Сенату Франції Жераром Ж.Ларше. Заплановано спілкування зі співголовами Груп дружби Сенату та Національних зборів Франції Е.Мореєм та В.Фор Мунтян", - йдеться у повідомленні.

Упродовж 12-15 червня Парубій перебуватиме у Лондоні і Единбурзі. Під час візиту відбудуться зустрічі з міністром збройних сил Великої Британії Марком Ланкастером та з міністром у справах Європи та Північної і Південної Америки сером Аланом Данканом.

Читайте також: Парубій подякував Венеціанській комісії за допомогу із законом про Антикорупційний суд

"Голова Верховної Ради України зустрінеться зі спікером Палати громад парламенту Великої Британії Дж.Беркоу, з головою Комітету у закордонних справах Палати громад парламенту Великої Британії Томом Тагенхатом, зі спікером Палати лордів парламенту Великої Британії Лордом Фоулером та з головою Комітету з питань оборони Палати громад парламенту Великої Британії Дж.Льюісом, зі спікером парламенту Шотландії К.Макінтошем", - поінформували в прес-службі ВР.

Делегація Верховної Ради на чолі з Парубієм ознайомиться з роботою парламенту Шотландії щодо зв’язків із громадськістю, відвідає годину запитань до першого міністра уряду Шотландії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-