Голова Конгресу депутатів Іспанії планує відвідати Україну

Голова Конгресу депутатів Іспанії планує відвідати Україну

Укрінформ
Голова Конгресу депутатів Іспанії Ана Марія Пастор планує відвідати Україну у другій половині 2018 року.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час підходу до преси у рамках офіційного візиту до Іспанії, який транслювали в прямому ефірі інформаційні телеканали, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже дякую пані голові парламенту за абсолютно тверду й послідовну позицію підтримки України. Ми домовилися, щоб започаткувати роботу міжпарламентських груп. Я запросив пані голову відвідати Україну, ми домовилися, що це відбудеться у другій половині року", - зазначив Порошенко.

Крім того, Президент розповів, що обговорив із головою іспанського парламенту питання визнання Голодомору геноцидом українського народу та низку інших питань двостороннього і міжнародного співробітництва.

Читайте також: Іспанія підтримує ідею миротворців на Донбасі та санкції проти РФ - Порошенко

Як повідомлялося, глава Української держави Петро Порошенко з 2 до 4 червня перебуває з робочим візитом в Іспанії. Це — перший за 22 роки візит Президента України до Королівства.

Президент зустрінеться з Королем Іспанії Феліпе VI, новопризначеним Прем'єр-міністром Педро Санчесом, Головою Конгресу депутатів Аною Марією Пастор та представниками ділових кіл Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-