Антикорупційний комітет планує цього тижня заслухати кандидатів у аудитори НАБУ

Антикорупційний комітет планує цього тижня заслухати кандидатів у аудитори НАБУ

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції планує цього тижня заслухати п'ятьох кандидатів, які подали документи для участі у конкурсі на аудитора Національного антикорупційного бюро України.

Про це повідомив перший заступник голови комітету Юрій Савчук на засіданні Погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Нашим комітетом було прийнято положення і оголошено конкурс на незалежного аудитора НАБУ. Цього тижня на своєму засіданні комітет заслухає кожного з п'яти кандидатів і за результатами рейтингового голосування буде рекомендувати Верховній Раді України кандидатів для визначення свого представника до складу цієї комісії», - сказав Савчук. 

Читайте також: Антикорупційний суд: Парубій обіцяє зробити все для прийняття рішення у четвер

Як повідомлялося, заплановане на 23 травня засідання Комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції не відбулося через відсутність кворуму.

Верховна Рада втретє проводить конкурс на представника у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності НАБУ. Від парламенту на новий конкурс подали документи п'ять кандидатів. Серед них - два пенсіонери, правозахисник, адвокат з Ізраїлю та колишній прокурор США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-