Гройсман: Всі політичні сили мають об'єднатися під єдиним прапором - державним

Гройсман: Всі політичні сили мають об'єднатися під єдиним прапором - державним

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав політиків об’єднатися та працювати разом заради розвитку Батьківщини.

Із таким закликом він звернувся до присутніх на Молитовному сніданку в Українському домі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Учора ми пережили біль та горе з приводу втрати дівчинки, якій було 15 років. Вона могла б жити, але її вбив агресор у рідному батьківському домі. Це страшно. Це величезний виклик, і ми маємо розуміти, що ніяких інших розбіжностей у нас не може бути - можуть бути різні політичні прапори, різні ідеології, погляди, але має бути єдина справжня любов до своєї країни не на словах чи у лозунгах”, - сказав Гройсман.

Він вважає, що нині всі без виключення політичні сили мають об’єднатися і йти під єдиним прапором — державним. "У нас має бути єдиний інтерес — інтерес українських громадян, які, на превеликий жаль, за 26 років незалежності натерпілися стільки, що ми маємо почати повертати їм борги”, - сказав глава уряду.

Дійсно, додав він, велика відповідальність лежить саме на владі, але й тут є різні люди: одні сповідують принципи створення чогось позитивного, але є й інші, які руйнують. “Невже політичні амбіції можуть бути вищими за добробут українських громадян, за велич нашої української держави? Я думаю, що цей молитовний сніданок має бути тим заходом, де кожен з нас зробить власний висновок щодо того, як ми будемо жити далі”, - сказав Гройсман.

Читайте також: Молитовний сніданок у Києві збере рекордну кількість гостей - депутат

Прем’єр-міністр закликав усіх разом говорити про те, що вже вдалося зробити і про плани на майбутнє.

Як повідомляв Укрінформ, в Українському домі у Києві розпочався 7-й Національний молитовний сніданок, присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі-України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-