Парубій відвідав парламент Ізраїлю

Парубій відвідав парламент Ізраїлю

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій у рамках свого офіційного візиту 29 травня відвідав парламент Держави Ізраїль.

Про це спікер повідомив на своїй сторінці у Twitter.

"На запрошення Голови Кнессету Держави Ізраїль Йоеля Едельштейна відвідав з офіційним візитом Парламент Ізраїлю", - зазначив Парубій.

Читайте також: Парубій вирушить з офіційним візитом до Ізраїлю

Як повідомляв Укрінформ, упродовж 29-31 травня голова Верховної Ради України Андрій Парубій перебуватиме з офіційним візитом у Державі Ізраїль, зокрема в містах Тель-Авів і Єрусалим.

Програмою візиту передбачено зустріч Парубія зі спікером Кнесету Едельштейном, з віце-спікером, головою парламентської групи дружби Ізраїль-Україна Талі Плосков, Президентом Держави Ізраїль Реувеном Рівліним.

Також заплановано зустріч Голови Верховної Ради України з депутатом Кнесету, головою опозиції Іцхаком Герцогом, представлення Голови Верховної Ради України Андрія Парубія депутатам Кнесету на пленарному засіданні Кнесету, зустріч Голови Верховної Ради України з Патріархом Єрусалимським Теофілом ІІІ.

Читайте також: Україна розраховує на підтримку Грузії у створенні автокефальної церкви - Парубій

Українська делегація відвідає Кувуклію в Храмі Гробу Господнього, покладе квіти до Меморіального комплексу жертвам Голокосту «Яд-Вашем», у Залі пам’яті, на горі ім. Теодора .Герцля, зробить запис у книзі Почесних гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-