Клімкін візьме участь у брифінгу Радбезу ООН щодо ситуації на Донбасі

Клімкін візьме участь у брифінгу Радбезу ООН щодо ситуації на Донбасі

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуває з робочим візитом у Нью-Йорку з метою участі у брифінгу Ради Безпеки ООН щодо ситуації, яка склалася внаслідок російської агресії проти України, і шляхів врегулювання конфлікту.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Участь міністра у засіданні стане черговою нагодою для привернення уваги членів РБ та міжнародного співтовариства в цілому до російської агресії проти України та порушень з боку РФ міжнародного гуманітарного права і прав людини", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в МЗС, захід відбудеться під головуванням міністра закордонних справ Польщі Яцека Чапутовича. У засіданні очікується участь заступника Генсекретаря з політичних питань Розмарі Ді Карло, помічника заступника Генерального секретаря ООН з гуманітарних питань та заступника Координатора з надзвичайної допомоги Урсули Мюллер, Глави СММ ОБСЄ в Україні Ертурула Апакана.

Читайте також: Комісія Україна-НАТО у Брюсселі проведе засідання на рівні послів

Під час перебування у Нью-Йорку планується низка зустрічей міністра закордонних справ України Клімкіна з іноземними партнерами та керівництвом ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-