У комітеті ВР сказали, коли розглянуть законопроект про нацбезпеку

У комітеті ВР сказали, коли розглянуть законопроект про нацбезпеку

Укрінформ
Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський наголошує, що на наступному пленарному тижні комітет має розглянути президентський законопроект № 8068 «Про національну безпеку України». 

Про це він сказав на засіданні комітету в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наступне засідання комітету своїм результатом повинно мати рішення про затвердження закону в цілому та подальше його винесення на голосування», - підкреслив голова комітету.

На засіданні комітету 23 червня була затверджена структура законопроекту у вигляді основних розділів. Члени комітету вирішили направити затверджену структуру всім зацікавленим сторонам: Президенту Петру Порошенку, Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, Голові ВР Андрію Парубію, головам парламентських фракцій. Пашинський наголосив, що в разі, якщо не буде принципових зауважень до затвердженої структури, на засіданні комітет зможе узгодити текст законопроекту до другого читання з урахуванням поправок народних депутатів.

Голова робочої групи з доопрацювання законопроекту, секретар комітету Іван Вінник зазначив, що до наступного засідання комітету буде підготовлена таблиця з депутатськими поправками. Наступний пленарний тиждень розпочнеться 5 червня. 

Читайте також: ВР взялася за Антикорупційний суд, до проекту закону – майже 2000 поправок

Як повідомлялося, Рада прийняла в першому читанні законопроект Президента «Про національну безпеку України» 5 квітня.

У березні заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Березенко заявив про необхідність прийняття цього законопроекту до червня. За його словами, прийняття даного законопроекту до цього часу дасть можливість розраховувати на фінансування військових програм за кошти бюджету США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-