Геращенко квапить ВР із законопроектом про статус зниклих безвісти

Геращенко квапить ВР із законопроектом про статус зниклих безвісти

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко закликала якнайшвидше включити до порядку денного Верховної Ради розгляд у другому читанні законопроекту про статус зниклих безвісти.

Про це вона заявила під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я хочу звернутися до Григорія Михайловича Немирі (голови Комітету з прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин - ред.), чий комітет дуже активно працює над законодавством на підтримку родин, які опинилися у такій ситуації, і до Голови Верховної Ради з проханням, щоб ми якнайшвидше поставили на порядок денний в друге читання закон про статус зниклих безвісти і розглянули також у комітеті суто низку законопроектів, які є про статус політв'язнів, і прийняли їх у Верховній Раді. Це буде правильно, якщо держава підтримуватиме родини заручників і політв'язнів», - сказала Геращенко.

Читайте також: Україна не отримала відповіді від РФ щодо передачі 23 росіян — Геращенко

Як повідомлялося, 18 січня Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроект «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти», що передбачає визначення правового статусу зниклих безвісти та забезпечення правового регулювання відносин, пов’язаних з обліком цих осіб та їх розшуком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-