Порошенко призначив на посаду голови Хмельницької ОДА Лозового

Порошенко призначив на посаду голови Хмельницької ОДА Лозового

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко представив нового голову Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Лозового активу області.

Офіційна церемонія представлення відбулася під час робочої поїздки глави держави до Хмельницької області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Підтримав пропозицію уряду, яка була внесена щодо призначення на посаду голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Миколайовича Лозового. Указ щодо призначення підписаний", - зазначив Порошенко та вручив Лозовому посвідчення голови ОДА.

Він також подякував колишньому голові Хмельницької ОДА Олександрові Корнійчуку за роботу, зазначивши, що той "переходить на іншу роботу, залишаючись в орбіті Президента". 

Порошенко призначив на посаду голови Хмельницької ОДА Лозового / Фото: Марків Михайло, Укрінформ

Порошенко уточнив, що відтепер екс-керівник області буде радником Президента.

Глава держави також зауважив, що Вадим Лозовий є людиною, яка представляє реальний сектор економіки. 

Читайте також: Порошенко: Українці - європейська нація, яка зробила свій цивілізаційний вибір

«І це є першим завданням, яке я ставлю як Президент – принципове забезпечення зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат. Робити все для того, щоб забезпечити на Хмельниччині інвестиційний та економічний бум», - наголосив Порошенко.

Президент особливо наголосив на важливості забезпечення належних умов для розвитку малого та середнього бізнесу, сприяння фермерським господарствам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-