Дискредитація ЄС посилиться з наближенням виборів в Україні - Мінгареллі

Дискредитація ЄС посилиться з наближенням виборів в Україні - Мінгареллі

Укрінформ
Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Х'юг Мінгареллі прогнозує, що з огляду на наближення передвиборчого періоду кампанія з дискредитації співпраці України і ЄС посилюватиметься.

Про це він заявив на презентації інформаційної кампанії "Євроінтеграція: сила можливостей" і Євроінтеграційного веб-порталу у п'ятницю, 18 травня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ведеться кампанія дезінформації деякими людьми, які хочуть дискредитувати відносини між Україною і Європейським Союзом. Вони поширюють тези, що ці відносини нібито будуть не на користь громадянам України. Ми не маємо жодних сумнів у тому, що ці зусилля з дезінформації лише посиляться з огляду на те, що Україна вступає у передвиборчий період", - сказав Мінгареллі.

Читайте також: В Україні стартує інформаційна кампанія "Євроінтеграція: сила можливостей"

У цьому контексті він підкреслив важливість започаткованої урядом інформаційної кампанії "Євроінтеграція: сила можливостей" і пообіцяв підтримку з боку Представництва ЄС.

"Якщо ми разом з вами будемо вести скоординовану роботу, поза сумнівом, ми зможемо значно краще долати виклики у спілкуванні з громадянами України стосовно європейської інтеграції", - переконаний Мінгареллі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-