Кубів: Україна вдячна Польщі за незмінну підтримку нашого суверенітету

Кубів: Україна вдячна Польщі за незмінну підтримку нашого суверенітету

Фото
Укрінформ
Перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів наголошує, що Польща залишається стратегічним торговельним партнером для України.

Про це він заявив у Києві під час заходів з нагоди 227-ї річниці підписання Конституції Республіки Польща, повідомили Укрінформу в прес-службі Кубіва.

"Степан Кубів підкреслив, що Польща є стратегічним торговельним партнером для України і подякував за послідовну та незмінну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, євроінтеграційних і євроатлантичних устремлінь", - йдеться у повідомленні.

Кубів передав послу Польщі в Україні Яну Пєкло фотолітописи "100 років українським урядам" та "Розвал союзу" з підбіркою архівних документів про розпад СРСР.

Читайте також: Країни Балтії просять посилити батальйони НАТО морськими силами

Як повідомлялося,  у 2017 році обсяг двосторонньої торгівлі товарами і послугами між Україною і Польщею склав $6,5 млрд і збільшився на 26,2% у порівнянні з 2016 роком. У 2018 році показники продовжують зростати. Так, за 2 місяці 2018 року товарообіг між Україною та Польщею склав $1,6 млрд, тобто, збільшився на понад 28%, або на $236,0 млн у порівнянні з тим же періодом 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-