Рада розгляне обрання суддів КС та законопроект про Держбюро розслідувань

Рада розгляне обрання суддів КС та законопроект про Держбюро розслідувань

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив ранкове пленарне засідання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую відкритим», - оголосив спікер.

Голова ВР привітав депутатів, більшість з яких прийшли на засідання у вишиванках, із Днем вишиванки. Після цього депутати продовжили розгляд у другому читанні законопроекту № 2386а-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони здоров'я та трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів людині».

Як повідомлялося, Рада у четвер розгляне, зокрема, обрання суддів Конституційного Суду України за своєю квотою.

Читайте також: Подання ГПУ на Дунаєва передали у профільний комітет Ради

У другому читанні планується розглянути президентський законопроект №6149 «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України у зв'язку з ратифікацією Третього додаткового протоколу та Четвертого додаткового протоколу до Європейської конвенції про видачу правопорушників», у першому - урядовий проект №6350 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання відпустки усиновлювачам при усиновленні дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування».

Депутати також розглянуть у повторному першому читанні доопрацьований законопроект №5395-а «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення діяльності Державного бюро розслідувань».

Депутати також планують розглянути ряд проектів постанов про зміни адміністративно-територіального устрою Луганської і Донецької областей, де по ряду підконтрольних Україні населених пунктів було прийнято рішення про утворення об'єднаних територіальних громад. Після цього питання заплановано розгляд кадрових питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-