Парубій закрив ранкову Раду

Парубій закрив ранкову Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую завершеним", - сказав спікер.

Як повідомлялося, зранку на засіданні 16 травня парламентарії ухвалили постанову № 6129 "Про проведення парламентських слухань на тему: "Реалізація в Україні міжнародних документів щодо запобігання антропогенним змінам клімату" та визначились щодо їх проведення 4 липня. 

Читайте також: Деякі фракції Ради штучно затягують оновлення складу ЦВК - Герасимов

Також депутати ухвалили у першому читанні законопроект № 8116 "Про внесення змін до деяких законів України щодо підстав проведення експертизи".

Окрім того, парламент розпочав розгляд поправок до урядового законопроекту № 2386а-1 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони здоров'я та трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів людині", який планують ухвалити в другому читанні.

Парубій також провів нараду з головами фракцій, під час якої більшість із них висловилися за продовження політичних консультацій щодо кадрових питань, зокрема стосовно оновлення складу Центральної виборчої комісії. 

Згідно з регламентом, у другій половині дня в середу народні депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах. Так, Комітет з питань національної безпеки та оборони має намір завершити розгляд правок і підготовку законопроекту "Про національну безпеку" до другого читання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-