Кабмін планує розглянути зміни до закону про запобігання корупції

Кабмін планує розглянути зміни до закону про запобігання корупції

Укрінформ
Кабінет міністрів України на засіданні 16 травня планує затвердити законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо військових стандартів.

Про це йдеться у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі.

Окрім того, планується схвалити законопроект "Про внесення зміни до Закону України "Про запобігання корупції" щодо підвищення ролі уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції", проекти законів про внесення змін до закону "Про судоустрій і статус суддів", до Митного і Податкового кодексів України  у зв'язку з прийняттям Закону України "Про електронні довірчі послуги".

Уряд розгляне також проект указу Президента щодо призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів.

Крім того, члени Кабміну розглянуть питання внесення змін до пункту 11 Типової технологічної схеми здійснення митного контролю повітряних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон.

Також урядовці розглянуть проект постанови про затвердження угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Держави Катар про взаємне скасування візових вимог, аналогічну угоду з  урядом Антигуа і Барбуди.

Члени Кабміну планують ухвалити проект постанови про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реформування регіональних систем охорони здоров'я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей" та розглянути внесення змін до Порядку функціонування електронної системи закупівель та проведення авторизації електронних майданчиків.

Читайте також: Гройсман збирає уряд

Урядовці також розглянуть проекти розпоряджень щодо  реалізацію пілотного проекту із запровадження мультимодального переміщення транзитних відправлень національного оператора поштового зв'язку та розширення співробітництва з міжнародними поштовими операторами та про внесення зміни до складу Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-