Реві внесли припис про порушення закону щодо етичної поведінки

Реві внесли припис про порушення закону щодо етичної поведінки

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис міністру соціальної політики Андрієві Реві.

Про це ідеться на сторінці НАЗК у Facebook.

«Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону міністру соціальної політики України Реві Андрію Олексійовичу», - ідеться у повідомленні.

Згідно з приписом НАЗК вимагає провести службові розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню посадовими особами правопорушень, пов'язаних з корупцією, та вжити заходів у встановленому законом порядку.

Читайте також: Тука: Рева не "кровожерливий буржуй", який п'є кров пролетаріату

Повідомляється, що за результатами проведеної НАЗК планової перевірки встановлені порушення щодо подання декларацій до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, стосовно 16-ти працівників Мінсоцполітики.

У приписі також міститься вимога надати НАЗК інформацію про виконання Антикорупційної програми Міністерства соціальної політики на 2017 рік за IV квартал та розпочати оцінку корупційних ризиків у діяльності відомства у 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-