Київ про

Київ про "погрози учасників АТО" російському дипломату: Яскравий приклад фейків

Укрінформ
Заява речниці МЗС Росії Марії Захарової про те, що ветерани АТО нібито погрожували російському дипломату в штаб-квартирі ООН, є інсинуацією та прикладом поширення фейків з боку російських офіційних осіб.

Про це написала у Twitter речниця Міністерства закордонних справ України Мар'яна Беца, яка особисто модерувала відповідний захід в ООН щодо протидії російській пропаганді.

"Яскравий приклад поширення фейків офіційними чиновниками РФ. Захід щодо пропаганди модерувала особисто, заяви РФ - інсинуації", - зазначила вона.

Зокрема, Захарова стверджує, що 9 травня після організованого українською стороною заходу з протидії російській пропаганді учасники АТО, які були запрошені на цю подію, нібито погрожували російському представнику - співробітнику Департаменту інформації і друку, котрий також брав участь в обговоренні.

Читайте також: В ООН цікавляться досвідом України з протидії російській пропаганді – Беца

 Як повідомляв Укрінформ, 9 травня в ООН відбулося обговорення на тему впливу російської пропаганди у міжнародному вимірі, а також досвіду України у протистоянні цьому явищу. Захід був організований українською делегацією в рамках роботи 40-ї сесії Комітету ООН з питань інформації. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-