Гройсман назвав умову скасування трансляції засідань уряду

Гройсман назвав умову скасування трансляції засідань уряду

Укрінформ
Кабінет міністрів зможе розглянути питання щодо припинення прямих трансляцій засідань уряду лише в разі, якщо такі пропозиції надійдуть від громадськості, але самі урядовці з подібними ініціативами не виходитимуть.

Про це заявив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, виступаючи на заході в рамках тижня “Відкритий Уряд”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Щодо трансляцій... Україна є однією з небагатьох країн, де є пряма трансляція засідань уряду. В Україні і Латвії, більше ніде немає. Якщо громадськість буде вважати, що це доцільно, і вийде з такою ініціативою, ми це переглянемо. Виходити нам з такою ініціативою, хтось може зрозуміти, що це намагання якось закритися, ми відкриті й не намагаємося закриватися”, - прокоментував він запитання, чи не було би ефективніше припинити прямі трансляції засідань уряду.

За словами Гройсмана, європейські партнери також зазначають, що урядовці не можуть бути ефективними, коли засідання ідуть у прямому ефірі.

Читайте також: Гройсман думає, що е-декларування для активістів могли запровадити "на емоціях"

Крім того, він нагадав, що місія Європарламенту на чолі з Петом Коксом, яка займається підтримкою реформи українського парламенту, також наголошувала на необхідності скасування прямих трансляцій із засідань погоджувальних рад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-