РНБО запровадила нові санкції проти Росії

РНБО запровадила нові санкції проти Росії

Укрінформ
Рада національної безпеки і оборони України запровадила нові санкції проти російських компаній і громадян за агресію проти України.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"РНБО України запровадила санкції щодо юридичних і фізичних осіб, які пов’язані з російською агресією проти України", - йдеться в повідомленні.

Санкції запроваджуються за ініціативою Кабінету міністрів України, Служби безпеки України, Національного банку України на три роки або безстроково щодо фізичних і юридичних осіб, причетних до російської агресії проти України, до підготовки і проведення незаконного голосування в окупованому Криму у рамках виборів президента РФ, представників російської окупаційної адміністрації у Криму, бойовиків російських збройних формувань на окупованій території Донецької та Луганської областей тощо, наголосили в РНБО.

Читайте також: РНБО розгляне питання розширення полігонів для випробування ракет

Також запроваджено санкції щодо осіб, які причетні до інформаційної та кіберагресії проти України, до протиправних дій проти громадян України, котрі незаконно утримуються в Росії, депутатів Державної думи та членів Ради федерації Федеральних зборів Російської Федерації тощо.

Крім того, було продовжено дію санкцій, застосованих у попередні роки, додали в Радбезі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-