Петренко показав ціну готелю у Туреччині, куди їздив на відпочинок

Петренко показав ціну готелю у Туреччині, куди їздив на відпочинок

Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко відреагував на інформацію щодо свого відпочинку в Туреччині та пообіцяв вказати його вартість у декларації за 2018 рік.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Читаю, як глашатаї партії регіонів, які крім поливання бруду з будь-якого приводу не спроможні більше зовсім ні на що, розпускають відверту брехню та маніпуляцію щодо мене та мого відпочинку. Відповідаю: так, дійсно на кілька днів на травневі свята я виїхав з сім'єю та рідними в Туреччину. Зупинилися у готелі Maxx Royal Kemer. Ні, не знімав і не знімаю жодних вілл за 3000 євро на добу. Суцільна дурість арендувати номери такої вартості. Зупинилися у номері з виходом до басейну, що підтверджується ваучером, фото якого додаю спеціально для автора "псевдорозслідування", - написав Петренко.

Він вказав, що вартість таких номерів можна переглянути на сайті готелю в режимі онлайн. Для прикладу він опублікував скріншоти, де вказана вартість 4 днів відпочинку, який пропонується готелем на кінець травня в категорії номеру, де він проживав з рідними. При цьому міністр зазначає, що номери купували дешевше, оскільки бронювали заздалегідь.

"І найголовніше: моя декларація дозволяє мені провести кілька днів відпочинку разом з рідними в Туреччині. Вартість цього відпочинку буде відображена мною у декларації за 2018 рік", - наголосив Петренко.

Як повідомлялося, деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що міністр юстиції Павло Петренко відпочиває на віллі вартістю 3 тис. євро на добу в елітному турецькому готелі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-