Клімкін здійснить візит до Єгипту

Клімкін здійснить візит до Єгипту

Укрінформ
Міністр закордонних справ Павло Клімкін перебуватиме 29-30 квітня з офіційним візитом в Арабській Республіці Єгипет.

Про це повідомляється на сайті МЗС України.

“Цей візит, який відбувається після телефонної бесіди Президента України Петра Порошенка і Президента Арабської Республіки Єгипет Абделя Фаттаха Аль Сісі (12 квітня 2018 р.), покликаний активізувати українсько-єгипетську взаємодію в усіх сферах, де існує спільний інтерес, обговорити шляхи поглиблення відносин в економічній площині та стан підготовки чергового засідання Міжурядової спільної комісії з економічного та науково-технічного співробітництва між Україною та Єгиптом”, - йдеться у повідомленні.

Окрему увагу під час переговорів планується приділити двосторонній співпраці у сфері туризму, де Україна за кількістю власних громадян (понад 770 тис. за минулий рік), які відвідують Єгипет, утримує провідні позиції.

Читайте також: Українці визначилися з напрямками на травневі свята

“Українська сторона відзначає зусилля, яких вживає єгипетська сторона, задля забезпечення безпечного перебування і відпочинку українських туристів у цій країні. Рекомендації МЗС України подорожуючим до Єгипту громадянам України від 18 квітня 2018 року не містять загального застереження не здійснювати поїздки до цієї країни, але просять громадян бути обачними і враховувати режим надзвичайного стану, що діє в Єгипті”, - зазначили у зовнішньополітичному відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-