Радикальна партія блокувала трибуну Ради

Радикальна партія блокувала трибуну Ради

Фото
Укрінформ
Депутати з фракції Радикальної партії Олега Ляшка блокували трибуну парламенту, вимагаючи ухвалити законопроект №4442.

Йдеться про законопроект "Про внесення змін до закону “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” щодо пенсійного забезпечення". Про це заявив голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко під час засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Депутати у Верховній Раді / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

"Україна - напередодні 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи. Наш обов'язок - прийняти закон, який відновить державні гарантії і соціальні права людей, які ціною свого життя і здоров'я захищали Україну і світ від ядерної чуми. Фракція Радикальної партії блокує парламентську трибуну з вимогою поставити в порядок денний і розглянути законопроект за номером 4442, який відновлює дію закону про державні гарантії соціального захисту "чорнобильців", - сказав Ляшко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 19 квітня близько півтори сотні людей зібралися на площі Конституції та вимагають від депутатів Верховної Ради ухвалити законопроект №4442 щодо поліпшення пенсійного забезпечення інвалідів-чорнобильців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-