В АП презентували законопроект про фонд розвитку громадянського суспільства

В АП презентували законопроект про фонд розвитку громадянського суспільства

Укрінформ
Координаційна рада сприяння розвитку громадянського суспільства розглянула проект закону про Національний фонд розвитку громадянського суспільства.

Про йшлося на чергвому засіданні ради, яка є консультативно-дорадчим органом при Президентові України, у вівторок, 17 квітня, повідомляє у середу прес-служба Глави держави.

“Було презентовано основні положення проекту Закону України «Про Національний фонд розвитку громадянського суспільства», підготовленого робочою групою координатора проектів ОБСЄ в Україні у рамках виконання проекту «Допомога уряду України в реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства», що реалізується спільно з Адміністрацією Президента України і Міністерством молоді та спорту”, - ідеться в повідомленні.

В АП додали, що до складу згаданої робочої групи також входили представники Координаційної ради.

Читайте також: Гройсман заявив, що уряду бракує повноважень

Як відомо, відповідно до указу від 26 лютого 2016 року № 68 Глава держави утворив Координаційну раду сприяння розвитку громадянського суспільства як консультативно-дорадчий орган при Президентові України та призначив співголовами ради Геннадія Зубка – віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Ростислава Павленка – заступника глави Адміністрації Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-