До законопроекту про Антикорупційний суд надійшло близько двох тисяч поправок

До законопроекту про Антикорупційний суд надійшло близько двох тисяч поправок

Укрінформ
Близько двох тисяч поправок надійшло до президентського законопроекту "Про Вищий антикорупційний суд" (№ 7440), із яких 800 стосуються однієї статті документа.

Про це журналістам повідомив голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Артур Герасимов після зустрічі керівників фракцій із Главою держави, інформує кореспондент Укрінформу

"Щодо законопроекту про Антикорупційний суд. Було обговорено, що подано дійсно дуже багато поправок - 1993, і, наприклад, 800 із них стосуються лише однієї статті... Ключова позиція, яку висловив Президент і яку чітко підтримує фракція, що цей закон має відповідати Конституції - і все, це єдина позиція, яку ми маємо відпрацювати в залі. Думаю, тут роз'єднання залу немає", - сказав Герасимов.

Окрім того, за його словами, під час зустрічі Президента з лідерами фракцій відбулася конструктивна бесіда й щодо законопроекту про національну безпеку та питання стосовно Центральної виборчої комісії.

"Президент України свою позицію з цього приводу дуже чітко висловив: він вніс до Верховної Ради законопроект про нацбезпеку, і зараз ВР і комітет дуже потужно працюють, навіть у ці хвилини триває круглий стіл, де обговорюється якраз питання  національної безпеки", - додав Герасимов.

Читайте також: Реформа дасть результат після оновлення апеляційних судів - Петренко

Як повідомляв Укрінформ, 17 квітня Президент Петро Порошенко на зустрічі з керівництвом парламенту та лідерами фракцій заявив про своє рішення офіційно звернутися до Вселенського Патріарха з проханням надати томос про автокефалію православній церкві в Україні. Він закликав парламент підтримати це рішення.

Зустріч Президента з керівниками політичних фракцій тривала близько півтори години. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-