Корупція у військових закупівлях: комітет ВР чекає Полторака, Грицака й Ситника

Корупція у військових закупівлях: комітет ВР чекає Полторака, Грицака й Ситника

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки планує у середу, 18 квітня, розглянути питання фактів корупції при проведенні закупівель військової техніки та обладнання, які були оприлюднені в одному з українських ЗМІ. На засідання запрошено керівників МОУ, НАБУ та СБУ.

Про це йдеться у порядку денному, розміщеному на сайті комітету.

"18 квітня 2018 року відбудеться засідання Комітету, на якому першим питанням заплановано розгляд фактів корупції при проведенні закупівель військової техніки та обладнання, які були оприлюднені в журналі «Новое время» від 5 квітня 2018 року № 13. Запрошення для участі у засіданні Комітету направлені директору Національного антикорупційного бюро України Ситнику А.С., Голові Служби безпеки України Грицаку В.С., Міністру оборони України Полтораку С.Т., головному редактору журналу «Новое время» Сичу В.В", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Банковій сказали, що захистить активістів у разі проблем з е-декларуванням

Крім того, на засіданні комітету розглядатиметься питання щодо стану фінансування сектору національної безпеки і оборони за січень-березень 2018 року, а також низка законопроектів. Зокрема, зміни до закону "Про Збройні Сили України" щодо здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, зміни до закону "Про санкції", законопроект про засоби захисту національних інтересів, національної безпеки України і покарання осіб, винних у грубому порушенні прав людини, та зміни до деяких законів щодо підвищення соціального захисту військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-