Турчинов обговорив із заступником глави Пентагону активізацію співпраці

Турчинов обговорив із заступником глави Пентагону активізацію співпраці

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час зустрічі із заступником міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Робертом Каремом обговорив активізацію військово-технічної співпраці і питання інтенсифікації співробітництва в протидії російській інформаційній і кібернетичній агресії.

Про це інформує прес-служба РНБО.

“Під час зустрічі сторони обговорили питання активізації військово-технічної співпраці, реформування сектору безпеки і оборони України, яке «швидкими темпами відбувається попри агресію РФ», а також інтенсифікації співробітництва в протидії російській інформаційній і кібернетичній агресії”, - йдеться у повідомленні.

Турчинов додав, що на сході України, попри оголошення чергового припинення вогню, «фактично жодного дня не буває без обстрілів наших позицій».

У цьому контексті було обговорено питання про необхідність продовження санкцій проти РФ. 

Окрім того, співрозмовники наголосили на негативних наслідках для безпеки України та в цілому Європи російського проекту «Північний потік - 2».

Карем наголосив, що США «цінують успіх, який спостерігається в реформуванні сектору безпеки і оборони України».

Читайте також: Турчинов: Партнерство з НАТО - це необхідність, а не наше бажання

«Ми усвідомлюємо, що Україна є форпостом безпеки в Європі, підтримуємо і готові надалі підтримувати вашу державу на її шляху реформування та розвитку», - наголосив заступник міністра оборони США з питань міжнародної безпеки.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-