Відбулися перші українсько-перуанські консульські переговори

Відбулися перші українсько-перуанські консульські переговори

Укрінформ
Перші українсько-перуанські консульські переговори провів директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев у рамках турне країнами Латинської Америки.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі МЗС.

"У рамках турне країнами Латинської Америки з метою розширення географії безвізових країн директор Департаменту консульської служби Сергій Погорельцев провів перші в історії українсько-перуанських відносин консульські переговори з генеральним директором перуанських громад за кордоном та консульських справ МЗС Перу Сесаром Бустаманте та директором консульської політики Педро Браво", - йдеться у повідомленні. 

Погорельцев також провів зустріч із керівництвом міграційної служби Перу. Під час зазначених заходів було обговорено консульсько-правові та міграційні питання, розблоковано переговорний процес щодо підписання двосторонньої Угоди про взаємне скасування візових вимог, визначено алгоритм подальшої співпраці в консульській сфері, наголосили у відомстві.

Читайте також: Україна домовилася про безвізовий режим із Перу

Подальша реалізація домовленостей дасть змогу розширити перелік категорій громадян України, які матимуть право на безвізовий в'їзд до Перу та закріпити досягнутий результат відповідною двосторонньою Угодою, зазначили в МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-