Україна домовилася про безвіз із Уругваєм

Україна домовилася про безвіз із Уругваєм

Укрінформ
Україна домовилася про запровадження безвізового режиму з Уругваєм.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України.

За даними відомства, відповідна домовленість досягнута в ході переговорів директора Департаменту консульської служби МЗС Сергія Погорельцева із керівництвом Уругваю.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, у контексті реалізації доручень Президента України щодо лібералізації країнами світу візового режиму для громадян України, Погорельцев розпочав турне країнами Латинської Америки, і першою країною, куди було здійснено відрядження, став Уругвай.

Читайте також: Україна підпише безвіз з Македонією

“За результатом зустрічей на високому рівні, зокрема з керівником міграційної служби, керівництвом МЗС, а також з членами парламенту Уругваю, Погорельцевим досягнуто домовленості про запровадження безвізових поїздок громадян України та Уругваю”, - йдеться в повідомленні.

За даними МЗС, після узгодження необхідних формальностей для підписання та набрання чинності відповідною двосторонньою угодою, Уругвай стане ще однією країною, куди громадяни України зможуть подорожувати без віз.

У міністерстві також пообіцяли невідкладно інформувати про подальші відповідні домовленості з іншими державами Латинської Америки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-