Суд скасував постанову Холодницького і поновив слідство у справі Охендовського

Суд скасував постанову Холодницького і поновив слідство у справі Охендовського

Укрінформ
Солом’янський райсуд Києва скасував постанову керівника САП Назара Холодницького про призупинення розслідування у справі щодо голови ЦВК Михайла Охендовського.

Відповідна ухвала оприлюднена у Єдиному реєстрі судових рішень.

"Постанову від 01.06.2017р. заступника генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницького Н.І. про зупинення досудового розслідування у кримінальному провадженні № 52016000000000166 від 30.05.2016р. - скасувати", - йдеться у резолютивній частині ухвали судді Максима Вишняка.

Таким чином, клопотання адвоката Охендовського про зобов'язання керівника САП вчинити певні дії та встановити для нього процесуальні строки для вчинення цих дій було задоволено частково.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Читайте також: Ситник каже, що справа Охендовського не "здулася"

Як повідомлялося, 9 червня 2017 року САП повідомила про тимчасове призупинення розслідування у справі Охендовського. У САП обіцяли поновити розслідування після виконання запитів відомства про міжнародно-правову допомогу.

У квітні 2017 року НАБУ направило до САП оновлену підозру голові ЦВК Охендовському, якому інкримінують отримання грошей із "чорної каси" Партії регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-