Савченко і ще троє депутатів не подали е-декларації за 2017 рік

Савченко і ще троє депутатів не подали е-декларації за 2017 рік

Укрінформ
Четверо народних депутатів України не подали декларації за 2017 рік, ще один надіслав декларацію із запізненням.

Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції.

"В Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, станом на 1 квітня цього року були відсутні декларації за 2017 рік 5 народних депутатів України. Один із них подав свою електронну декларацію із запізненням на 1 день. Станом на 6 квітня цього року декларації 4 народних депутатів до Реєстру не надійшли", - йдеться у повідомленні.

Так, декларації не подали позафракційні Надія Савченко, Сергій Клюєв, Олександр Онищенко та депутат від "Самопомочі" Андрій Журжій. Депутат від БПП Богдан Онуфрик надіслав декларацію із запізненням - 2 квітня 2018 року.

Загалом НАЗК станом на 1 квітня цього року зафіксувало у реєстрі 1 090 570 декларацій, поданих у 2017 році, та 896 246 декларацій – у 2018 році. З них 142 декларації у 2017 році та 110 декларацій у цьому році - подані Президентом України, Прем’єр-міністром, членами Кабінету міністрів України та першими заступниками або заступниками міністрів.

Читайте також: НАЗК перевірить 60 декларацій топ-чиновників

Як повідомляв Укрінформ, НАЗК оголосило про повну перевірку декларацій Президента Петра Порошенка, Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, Голови Верховної Ради Андрія Парубія та інших топ-чиновників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-