Прем'єр Литви відвідає Київ і Донецьку область

Прем'єр Литви відвідає Київ і Донецьку область

Укрінформ
Прем'єр-міністр Литви Саулюс Скверняліс 11-12 квітня перебуватиме з офіційним візитом в Україні, де відвідає столицю, а також Донецьку область.

Про це повідомляє прес-служба уряду Литви.

"Прем'єр-міністр Саулюс Скверняліс відвідає 11-12 квітня столицю України Київ і Донецьку область. Скверняліс зустрінеться з керівництвом військово-цивільної адміністрації Донецька, розгляне наслідки воєнних дій і хід їх ліквідації, відвідає амбулаторну установу, відремонтовану за рахунок литовських фондів, і відкриє дитячий майданчик, обладнаний ресурсами литовських добровольців", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що прем'єр-міністр Литви також зустрінеться на Донбасі з місцевими жителями, передасть українським військовим допомогу литовського уряду та організації Blue/Yellow: продовольство, оптику, медичні пристрої.

Читайте також: Глава МЗС Німеччини поїде на Донбас

У Києві Скверняліс зустрінеться з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, відкриє Київський форум безпеки і візьме участь у засіданні прем'єр-міністрів України, Литви і Молдови "Регіональна співпраця: об'єднання спільних цілей".

Як повідомлялося, у листопаді минулого року уряд Литви схвалив передачу Україні зброї майже на 2 млн євро.

Фото: DELFI

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-