Аваков розказав, що товаришує з Гройсманом

Аваков розказав, що товаришує з Гройсманом

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков говорить, що йому комфортно працювати з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, у них "товариські стосунки", і він завжди його підтримуватиме.

Про це він сказав в інтерв'ю Ліга.net

"Ми у товариських стосунках з Гройсманом з часу першого постмайданівського уряду, коли обидва працювали у Кабміні, я - міністром МВС, він - міністром, віце-прем'єром. Ми відтоді з ним товариші, і я завжди його підтримував і підтримуватиму", - підкреслив Аваков.

При цьому, за його словами, з Гройсманом у них часто виникають дискусії з багатьох питань, то так, на його думку, і "повинно бути в уряді". "Часто у ряді питань Гройсман більший соціаліст, ніж я і Яценюк. Тому є дискусії. Але в цьому і є робочий механізм балансу. Мені з Гройсманом комфортно працювати", - зазначив Аваков.

Читайте також: Аваков: Немає в мене війни з Порошенком

Він розповів, що зустрічається з Гройсманом 1-2 рази на тиждень. "Як правило, зустрічаємося раз на тиждень. Інколи буває двічі, якщо щось трапляється. Остання зустріч була присвячена багатьом питанням, у тому числі обговорювався пакет законів - з нацбезпеки, потенційний закон про службу фінансових розслідувань, загальна політична ситуація", - сказав міністр. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-