Уряд планує змінити правила тимчасового вилучення водійських прав

Уряд планує змінити правила тимчасового вилучення водійських прав

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні у середу має намір утворити Міжвідомчу координаційну комісію з питань імпортозаміщення.

Відповідний проект постанови оприлюднений у порядку денному засідання на Урядовому порталі

КМУ також планує уповноважити міністра фінансів Данилюка на підписання листа щодо приєднання України до міжнародних ініціатив Організації економічного співробітництва та розвитку з протидії розмиванню бази оподаткування та виведенню прибутку з-під оподаткування, а міністра інфраструктури Володимира Омеляна - на підписання Меморандуму про співпрацю з Міжнародною морською організацією щодо участі у Системі аудиту держав – членів Міжнародної морської організації.

У порядку денному також питання щодо призначення довічних державних іменних стипендій громадянам України, які зазнали переслідувань за правозахисну діяльність, а також щодо призначення державних стипендій видатним діячам інформаційної сфери.

Уряд у середу планує внести зміни до порядку тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб та його повернення, затвердити Імплементаційний протокол між Кабінетом міністрів України та урядом Турецької Республіки щодо співробітництва в галузі географічної інформації.

Не виключено, що учасники засідання внесуть зміни до положення про Адміністрацію Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації.

Читайте також: ПДВ, земля та біржі: Гройсман обговорив з депутатами економічні пріоритети

Планується, серед іншого, і внесення змін до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті, для організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в дитячих центрах „Артек” і „Молода гвардія”.

Міністр внутрішній справ Арсен Аваков ініціюватиме затвердження порядку розроблення плану управління ризиками затоплення. Є в порядку денному і низка інших важливих питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-